Algemene schoonmaak

Als het de administratieve gebouwen,commerciële centra of andere zaken betreft, onze medewerkers doen hun best om de kwaliteit van het gepresteerde werk te garanderen. Onze ervaring en ons professionalisme helpen ons om ons werkprogramma aan te passen teneinde aan uw aanvraag te voldoen.

Onze dagelijkse taken bestaan om uw kantoren, bodems, liften, trappen, toiletten, enz. schoon te maken. Onze medewerkers hebben ook een speciale opleiding gevolgd voor het schoonmaken van uw informatica materieel.

Het wassen van ruiten

Voorzien met een specifieke opleiding en een ervaring van een lange duur.ons ruiten- wassing team kuist alle soorten van opper- vlakken voorzien met ruiten en raamwerk is inbegrepen.

Ongeacht de hoogte van ruiten, beschikken wij over de aangepaste middelen die ons toelaten om onze klanten tevreden te stellen

Grote schoonmaak

Als het gaat over het schoonmaken van de parkeerterreinen, de keukens van de restaurants, de bergplaatsen, de winkeleentra, of de nieuwe gebouwen, enz. dan onze firma beschikt over het krachtige en moderne materiaal, de gekwalificeerde en ervaren efficiënte producten en over hulpbronnen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Het schoonmaken aan hoge druk, shampooën van tapijten, het speciale schoonmaken van parketten, de kristallisatie en andere dingen zijn allemaal een deelvan een lange lijst van de diensten die wijaanbieden.